Stabilus Human Resources Lounge

Stabilus Human Resources Lounge

After the completion of their second floor product showroom, Stabilus asked Holt Environments to re-envision a large part of their Human Resources space. As it sat, half of the space was comprised with well-used staff cubicles. The other half was a catch-all for old filing cabinets and unused furniture.

As a result of the design process, the catch-all space has since been enclosed with a demountable glass wall system, new glazed doors, and etched distraction graphics to create a sense of privacy while still allowing natural daylight to enter the space from the exterior window wall. Inside this new room, warm wood-look LVT flooring, Stabilus Blue paint and dimmable LED ceiling lights create a contemporary aesthetic. A mix of high top tables and upholstered lounge seating provides flexible zones for new interviews and internal staff meetings. At the front of the room, Holt Environments fabricated a custom AV presentation wall with wood slats to bring warmth into the space. A 3D Stabilus logo sits atop this wall. Canvas prints add a pop of color to the walls.

CLIENT:
Stabilus

CATEGORY
Corporation

SERVICES:
Lounge Design

DSC_4281
DSC_4274
DSC_4275
DSC_4278

Ready To Bring Your Story To Life?