Design

People gather at CaptiveAire NAFEM custom trade show exhibit designed and fabricated by Holt Environments

CaptiveAire NAFEM 2019

CaptiveAire NAFEM 2019 Monumental Impact and Interactive Kiosks Drive Traffic and Leads CaptiveAire, headquartered in Raleigh, North Carolina, is the largest manufacturer of commercial kitchen exhaust systems in North America. However, CaptiveAire…
Home Meridian International lobby staircase with custom branded wall with hidden LED lighting and recessed digital display

Home Meridian International Brand Wall

Home Meridian International Brand Wall Home Meridian International, a large furniture manufacturer in High Point, NC, wanted to make a larger brand statement for visitors walking into the lobby space at their…
Innovation lab at Inmar with custom organic shape table and indoor tension fabric clouds architecture

Inmar Innovation Lab

Inmar Innovation Lab Creative Space Fosters Greater Collaboration Between Inmar Teams and Clients Inmar handles complex transactions and logistics between brands and retailers. The big data generated by these interactions is also…
Scott Safety Innovation Hub Center environment design digital graphic render

Scott Safety Franklin Hub Innovation Center

Scott Safety Franklin Hub Innovation Center Collaborative Workplace Empowers Greater Innovation Scott Safety (formerly a division of Tyco, then Johnson Controls, and now owned by 3M) wanted to signal their shift to…
Stanley Gibbons office interior concept full view digital 3D rendering

Stanley Gibbons Office Interior

Stanley Gibbons Office Interior Helping a 160 year old company look like a tech start-up In an effort to recruit and retain the brightest development talent and to reduce turnover, the management…
Greensboro Children's Museum donor wall with custom CNC cut 3D lettering and design elements with text graphics

Greensboro Children’s Museum Donor Wall

Greensboro Children's Museum Donor Wall After the Greensboro Children’s Museum rebranded their image and refreshed their museum’s physical look, they asked Holt Environments to upgrade their donor wall to fit with their…